Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vodiči upozornili na zvláštnu jazdu staršieho šoféra. Kým dorazili policajti, skončil v priekope
Zdielať na

Vodiči upozornili na zvláštnu jazdu staršieho šoféra. Kým dorazili policajti, skončil v priekope

NOVÉ ZÁMKY / V úzkom hlbokom jarku sa skončila cesta muža za volantom Felicie v obci Kolta v okrese Nové Zámky. Na jeho čudnú jazdu ešte stihli upozorniť vodiči policajtov, kým však dorazili na miesto, vodič už bol v priekope.

Šesťdesiatjedenročný vodič Felicie po tom ako chcel vybrať pravotočivú zákrutu, skončil o poschodie nižšie. Na jeho zvláštnu jazdu na ceste medzi Dedinkou a Koltou upozornili z operačného strediska policajtov vo Dvoroch nad Žitavou. Keď policajné auto dorazilo do Kolty, muž z Trávnice už bol so svojou Felíciou v hlbokom jarku po tom, ako nezvládol pravotočivú zákrutu.

V tom čase smerovalo na základňu v Kolte aj auto rýchlej zdravotnej pomoci, záchranári tak mužovi pomohli vyjsť z auta, cez dvere spolujazdca a previezli ho na ošetrenie.

Muž okrem toho, že jazdil bez vodičského oprávnenia, prekvapil aj dychovou skúškou. Namerali mu takmer dve promile alkoholu v dychu. Jazda do jarku tak evidentne nebola spôsobená technickými nedostatkami Felície. Cesta od kamaráta, ktorý býva o päť dedín ďalej, tak skončila v cele policajného zaistenia. K tomu, že nemá vodičský preukaz sa policajtom priznal hneď.

Nevodič putoval do cely policajného zaistenia, aby sudca rozhodol o výške jeho trestu.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy