Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mráz v Oravskej Porube sa stal osudným 52-ročnému mužovi. Našli ho v malom potôčiku
Zdielať na

Mráz v Oravskej Porube sa stal osudným 52-ročnému mužovi. Našli ho v malom potôčiku

ORAVA / Hoci je ešte len október, v Oravskej Lesnej nadránom namerali mínus osem stupňov Celzia. V Oravskej Porube zas mínus štyri. Práve mráz sa zrejme stal osudným 52-ročnému mužovi z Oravskej Poruby. Našli ho bezvládne ležať na chrbte v malom potôčiku neďaleko jeho domu.

Ľudia z Oravskej Poruby ostali zhrození, keď v potoku našli nehybné telo muža. Dedinčania muža hľadali už v pondelok, avšak bez úspechu. Až v utorok ráno ho mala nájsť jeho teta. "Boli sme bratranci, rozumeli sme si dobre, ja som ho mal rád," povedal bratranec zosnulého. 

Ján ležal na chrbte v malom potoku, v ktorom tečie voda ledva po členky. Na hlave mal tržnú ranu. V tejto lokalite boli ráno štvorstupňové mrazy. "Išlo o muža, ktorý bol v priestoroch potoku, na tele sa nachádzali poranenia," uviedol obhliadajúci lekár Andrej Hajtman. Na miesto prišli aj dolnokubínski hasiči, ktorí vytiahli nevládne telo muža z potoka. "Obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil, prípad dokumentuje polícia v Dolnom Kubíne," uviedla policajná hovorkyňa v Žiline Jana Balogová. 

Chladné počasie by za pár dní malo ustúpiť. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy