Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Podpaľač zapálil auto priamo pred rodinným domom. Z vozidla zostal nepojazdný vrak
Zdielať na

Podpaľač zapálil auto priamo pred rodinným domom. Z vozidla zostal nepojazdný vrak

MICHALOVCE / Na jednej z michalovských ulíc po polnoci vyčíňal podpaľač. Zapálil osobné auto, zaparkované pred rodinným domom. Hasiči oheň zlikvidovali v priebehu pár minút, no z vozidla zostal už iba nepojazdný vrak. Požiarom sa zaoberá aj polícia.

Požiar auta vypukol v noci. Hasičov privolal na pomoc sám majiteľ. Toho zobudili dve silné rany. Keď sa pozrel von z okna, spozoroval dym. Šíril sa z jeho auta, ktoré mal zaparkované priamo pred svojím rodinným domom. 

Po ich príchode bolo takmer celé vozidlo zachvátené požiarom. Oheň sa im v krátkom čase podarilo dostať pod kontrolu, následne aj zlikvidovať. Plamene stihli úplne zničiť celý interiér škodovky. K poškodeniu iných vozidiel našťastie nedošlo. Na miesto dorazil aj zisťovateľ príčin požiarov. Podľa neho auto niekto zapálil úmyselne. "Neznámy páchateľ rozbil bočné okno osobného motorového vozidla, rozlial horľavú kvapalinu a zapálil interiér vozidla," uviedol zisťovateľ príčin požiarov Marián Kováč. Požiar vyšetruje aj polícia. Kriminalistický technik na mieste zaistil stopy. Predbežná škoda na zhorenom aute bola majiteľom vyčíslená na 15 000 eur.

V Banskej Bystrici pred časom podpálili auto policajtovi. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy