Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická smrť dvojročného chlapca pri Trnave. Podľa informácií TV JOJ bol obarený
Zdielať na

Tragická smrť dvojročného chlapca pri Trnave. Podľa informácií TV JOJ bol obarený

JASLOVSKÉ BOHUNICE / Trnavská polícia rieši tragickú smrť iba dvojročného chlapčeka. Vzhľadom na to, že ide o citlivý prípad, polícia viac k prípadu prezradiť nechce. Na mieste nešťastnej udalosti bol reportér TV JOJ Andrej Zavřel.

Podľa informácií TV JOJ v rodinnom dome v obci Pečeňady žije pár spolu s piatimi deťmi. Okrem nich v dome žije aj ich priateľka s ďalšími troma malými deťmi. 

Podľa informácií TV JOJ od muža, ktorý v dome býva, bol chlapec pri umývaní obarený. "Ten rozsah bol extrémne veľký. Prakticky celý povrch tela okrem vlasatej časti. To znamená tvár, krk, trup, nohy, chrbátik. S takto veľkým rozsahom popálenín som sa za 40 rokov praxe nestretol ani u dospelého ani u dieťaťa," uviedol záchranár Viliam Dobiáš.

Rodina zavolala zranenému chlapcovi záchranku, ktorá ho po ošetrení previezla na bratislavské Kramáre. Tam chlapec vo štvrtok svoj boj o život prehral."Vykonávame všetky potrebné procesné úkony a zisťujeme okolnosti, za akých sa nešťastná udalosť stala. Vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžeme v tejto chvíli poskytnúť žiadne bližšie informácie. Vec si prevzal vyšetrovateľ a k právnej kvalifikácii sa budeme vedieť vyjadriť až po dôslednom zadokumentovaní," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy