Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Obyvatelia Humenného neverili vlastným očiam. Muž naháňal nahý ženy a skákal po autách
Zdielať na

VIDEO: Obyvatelia Humenného neverili vlastným očiam. Muž naháňal nahý ženy a skákal po autách

HUMENNÉ / 44-ročný muž v Humennom naháňal ženy a v plnej premávke skákal na autá. Ako by to nestačilo, do ulíc sa vybral nahý. Policajti ho museli desiatky minút presviedčať, aby sa obliekol. Napokon skončil v starostlivosti záchranárov.

Humenčania neverili vlastným očiam. Dialo sa to v blízkosti malej železničnej stanice. Na miesto okamžite privolali policajtov. Podľa niektorých svedkov naháňal ženy, no to nie je všetko. "On pomedzi autá a skákal na autá. Bez šiat. Komplet holý bol," opísal svedok incidentu Peter Vysočanský. Štyria policajti mali čo robiť, kým muža presvedčili, aby sa obliekol. Priznal, že pil alkohol a povedal aj aké lieky užil. "Pri kombinácii s inými látkami alebo s alkoholom môže to spôsobiť až takéto neovládateľné správanie," vysvetlil Ondrej Sukeľ, prezident Lekárnickej komory. 

"Išlo o 44-ročného muža. Polícia vec eviduje ako podozrenie zo spáchanie prečinu výtržníctva,"  vyjadrila sa policajná hovorkyňa  Jana Ligdayová. Mužovi na pomoc okamžite privolali záchranárov. Policajti ho presvedčili, aby nastúpil do sanitky. Záchranári ho následne previezli na psychiatriu. 

Nebolo jednoduché presvedčiť ho, aby nastúpil do sanitky. Podľa odborníka mohol byť pre okolie nebezpečný. "On si neuvedomuje svoje správanie. On môže aj obeť vnímať ako ohrozenie samého seba, a teda môže dôjsť aj k napadnutiu človeka," dodal Sukeľ, prezident Lekárnickej komory. 

Muž utekal po meste do kaviarne úplne nahý. Prečo k incidentu došlo sa dozviete TU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy