Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na diaľnici D2 sa zrazilo auto s kamiónom a nákladiakom, prevrátilo sa na strechu
Zdielať na

Na diaľnici D2 sa zrazilo auto s kamiónom a nákladiakom, prevrátilo sa na strechu

DIAĽNICA D2 / Krátko po ôsmej hodine sa stala na diaľnici D2 v smere z Bratislavy do Malaciek stala dopravná nehoda. Auto vrazilo do kamióna a nákladného auta a prevrátilo sa na strechu. Diaľnica bola neprejazdná. Podľa informácií TV JOJ už púšťajú premávku. Vodič osobného auta sa zranil.

Podľa informácií televízie JOJ z miesta nehody sa v tom čase na diaľnici tvorili kolóny. Zapríčiniť ich mala ďalšia dopravná nehoda,ktorá sa predtým stala pri Lamači. Vodič osobného auta mal z tohto dôvodu začať obiehať kolónu cez ľavý pruh, v ktorom autá policajti priebežne púšťali. Vodič mal pri obiehaní vraziť do nákladného auta stojaceho v kolóne.

Po náraze ho odhodilo do zvodidiel a do ďalších dvoch nákladných áut.Nakoniec skončil prevrátený na streche. Na mieste zasahovali policajti a záchranári. Vodiča mali zo zdemolovaného auta vytiahnuť svedkovia nehody. Záchranári ho po prvotnom ošetrení a so zraneniami previezli do nemocnice. Diaľnicu v tomto smere okamžite uzavreli,následkom čoho sa tvorila niekoľko kilometrová kolóna s kamiónmi.

Vodič v Košiciach zachytil chodkyňu, ktorá prechádzala mimo priechod pre chodcov. Žena utrpela zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahla. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy