Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V aute viezol manželku a dve deti, keď do nich vrazila mladá vodička. Tá ďalej pokračovala v jazde
Zdielať na

V aute viezol manželku a dve deti, keď do nich vrazila mladá vodička. Tá ďalej pokračovala v jazde

PREŠOV / Mladý Prešovčan viezol v aute manželku s dvoma malými deťmi. Smerovali do škôlky, keď im cestu skrížilo vozidlo z vedľajšieho pruhu. Vodička, ktorá vrazila do vozidla s mladou rodinou, však po nehode pokračovala v jazde.

Nehodu zachytila kamera v aute. Mladý vodič na zadných sedadlách viezol manželku a dve malé deti. Staršie má 4 roky, mladšie iba 10 mesiacov. Išli v ľavom jazdnom pruhu, keď do nich z pravej strany vrazilo osobné auto.

"Neviem z akého dôvodu, asi sa chcelo zaradiť do môjho alebo neviem ako a presne ma to auto vyblokovalo," opisuje udalosť vodič havarovaného auta. 

Auto s mladou rodinou posunul náraz až do ďalšieho pruhu. Vodička, s ktorou sa zrazili, ale pokračovala v jazde. Nevrátila sa ani neskôr, keď nehodu dokumentovali privolaní policajti.

"Mala možno snahu zastaviť, ale nakoniec išla ďalej. Myslel som, že ide na parkovisko, ale nebola tam," pokračuje vodič. "Nesplnila si povinnosť a nezotrvala na mieste nehody. Neskôr sa však dostavila na policajné oddelenie, kde bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Vodič poškodeného auta zverejnil informáciu o nehode aj na sociálnej sieti. Možno aj práve to dopomohlo k tomu, že sa vodička sama ohlásila na polícii. "Zverejnil som to na FB, nech sa ozve lebo každý platíme PZP čiže utekať z miesta je nezmysel," dodal vodič. 

Či sa vodička dostavila na policajné oddelenie ešte pred týmto zverejnením alebo až po ňom, sa nám zistiť nepodarilo. Isté však je, že polícia by nemala ani problém s jej vypátraním, keďže má k dispozícii aj záznam z autokamery. "Okolnosti a miera zavinenia sú v štádiu vyšetrovania," dodala Ligdayová. 

Pozrite si archívnu reportáž o štatistike nehôd: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy