Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pri obchodnom dome v Banskej Bystrici našli telo muža. Polícia zisťuje ako zomrel
Zdielať na

Pri obchodnom dome v Banskej Bystrici našli telo muža. Polícia zisťuje ako zomrel

BANSKÁ BYSTRICA / Staršieho muža bez známok života našli ráno v Banskej Bystrici. Nehybné telo ležalo neďaleko obchodného domu. Na mieste bol aj lekár, ktorý urobil prvotnú obhliadku tela. Polícia vyšetruje ako muž zomrel.

V nedeľu skoro ráno našli bezvládne mužské telo ľudia, ktorí išli do obchodu na nákup. Starší muž, ktorý už nejavil žiadne známky života, ležal na zemi pri múre budovy. "Ide o osobu mužského pohlavia, zatiaľ však neznámej totožnosti," informuje policajná hovorkyňa Petra Kováčiková. 

​Pravdepodobne však ide o bezdomovca, ktorého v tejto časti mesta často vídali. Podľa ľudí, ktorí sa s ním stretávali mal muž zdravotné problémy aj problémy s chôdzou. Čo presne sa ale pod jeho náhly skon podpísalo ešte jasné nie je. "Je to veľmi smutná vec, veľmi smutná. On musel mrznúť a takto dopadnú chúdence," konštatovala miestna obyvateľka. 

Na mieste bol obhliadajúci lekár, až pitva môže so stopercentou istotou odhaliť príčinu nešťastia. "Ohliadajúci lekár, ktorý bol na mieste predbežne cudzie zavinenie vylúčil, na určenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," dodala Kováčiková. 

Polícia preveruje všetky možnosti, v tomto prípade začali trestné stíhanie pre usmrtenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy