Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tragická nehoda pri obchádzaní cyklistov. Vodič nehodu neprežil
Zdielať na

Tragická nehoda pri obchádzaní cyklistov. Vodič nehodu neprežil

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Tragická nehoda sa stala v sobotu večer v Považskom Podhradí. Tridsaťšesťročný vodič BMW mal obchádzať cyklistov, dostal ale šmyk a autom sa prevrátil na strechu. Vodič zomrel, jeho spolujazdec vyviazol z vraku auta s ľahšími zraneniami.

Z auta, v ktorom sa v sobotu večer viezli dvaja kamaráti zostala len kopa šrotu. Kusy auta boli rozmetané po celej ceste. Vodič dostal v zákrute šmyk. S autom, ktoré sa stalo neovládateľným, nabúral najskôr do premostenia. Po silnom náraze vodič s autom zišiel z cesty a prevrátil sa na strechu.

"Podľa doteraz zistených informácií mal 36-ročný vodič z okresu Trnava pri predchádzaní cyklistov v pravotočivej zákrute prejsť do protismeru, kde sa dostal do šmyku, v dôsledku ktorého sa vozidlo prevrátilo na strechu," uviedla policajná hovorkyňa v Trenčíne Dana Adamíková. Záchranári boli v prípade vodiča, žiaľ, bezmocní. "Muž utrpel pri nehode ťažké zranenia, dve posádky RLP mu už aj napriek veľkej snahe nedokázali pomôcť," povedala hovorkyňa záchrannej skupiny Katarína Načiniaková. 

Jeho kamarát Peter, ktorý sedel na sedadle spolujazdca mal šťastie. "Druhý pacient mal ľahšie poranenia bol prevezený do nemocnice v Považskej Bystrici," povedala Načiniaková.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy