Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vodič pod vplyvom alkoholu, zranený policajt a naháňačka ulicami mesta. Tak vyzeral večer v Humennom
Zdielať na

Vodič pod vplyvom alkoholu, zranený policajt a naháňačka ulicami mesta. Tak vyzeral večer v Humennom

HUMENNÉ / Policajná hliadka muža prenasledovala, keďže nereagoval na ich výzvy, aby zastavil. Po niekoľkých kilometroch havaroval. Z vraku auta mu pomáhali vystúpiť muži zákona, pričom jeden za pri tom zranil.

Nehoda sa stala okolo pol deviatej večer. Policajná hliadka chcela vodič v Humennom skontrolovať. Ten však namiesto toho, aby zastavil, šliapol ešte viac na plyn. "Vodič osobného motorového vozidla bezdôvodne jazdil z jedného jazdného pruhu do druhého," vysvetľuje Igor Pavlik, hovorca KR PZ Prešov. 

Policajti ho začali prenasledovať ulicami Humenného. Po niekoľkých kilometroch pri obci Ľubiša havaroval, s autom sa viackrát prevrátil. Vozidlo zostalo úplne zdemolované.

​Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov, ktorí ošetrili dvoch zranených."Jeden z mužov sa sťažoval na bolesti hrudníka, druhý mal poranenie v oblasti pravej hornej končatiny," približuje hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

Jedným zo zranených je policajt

Obaja boli prevezení na urgentný príjem do humenskej nemocnice. Jedným zo zranených je policajt. Vodičovi pri dychovej skúške na alkohol namerali hodnotu vyše 1 a pol promile.

Muža obvinili z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Okrem toho, auto viedol v čase, keď to mal zakázané. "Muž šoféroval v čase zákazu. Poverený príslušník ho obvinil aj z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia," dodáva Pavlik. 

VIDEO: Dvaja muži vylúpili v centre Bratislavy obchod s luxusnými hodinkami. Pozrite si zábery z prepadnutia: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy