Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Opitý vodič skončil s autom v koryte potoka. To mu však neprekážalo, pokračoval ďalších 50 metrov
Zdielať na

Opitý vodič skončil s autom v koryte potoka. To mu však neprekážalo, pokračoval ďalších 50 metrov

Archívna reportáž

Auto po náraze skončilo vo Váhu. Vodičku unášal silný prúd, prežila len zázrakom:

OĽŠAVICA / Vodič auta značky Audi zvolil atypické miesto na parkovanie. Po tom, ako prerazil zábradlie premostenia miestneho potoka, si zajazdil približne 50 metrov v jeho koryte, nakoniec skončil v priekope.

Vodič osobného vozidla typu Audi A8 v obci Oľšavica z neznámeho dôvodu prerazil s vozidlom zábradlie premostenia miestneho potoka, zišiel do koryta potoka a v jazde pokračoval ďalej ešte približne 50 metrov. Nakoniec s vozidlom ostal stáť v priekope.

Vodič sadol za volant opitý, čo potvrdila aj dychová skúška. "Privolaná policajná hliadka na mieste udalosti podrobila osobu, ktorá sa nachádzala pri vozidle (keďže za volantom už nesedel nikto) dychovej skúške. Výsledok dosiahol hodnotu 2,5 promile," približuje polícia. 

Polícia muža zadržala a už vzniesla aj trestné oznámenie. "Táto osoba bola obmedzená na osobnej slobode ako osoba podozrivá zo spáchania trestného činu. V danom prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky," uvádza sa v stanovisku polície. 

VIDEO: Dvaja muži vylúpili v centre Bratislavy obchod s luxusnými hodinkami. Pozrite si zábery z prepadnutia: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy