Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Policajti zasahovali v opustenej budove. Ženu údajne napadol priateľ nožom
Zdielať na

VIDEO: Policajti zasahovali v opustenej budove. Ženu údajne napadol priateľ nožom

PRAHA / Krik zranenej ženy o pomoc začuli okoloidúci a tak ju policajti zachránili. Nožom ju mal zraniť jej priateľ. Keďže sa odmietol vzdať policajnej hliadke, musela použiť donucovacie prostriedky. Pozrite si zábery z kamery, ktorá bola umiestnená na policajtovej uniforme.

Muž mal napadnúť svoju priateľku nožom a odmietol sa dobrovoľne vzdať. Policajti tak museli rýchlo konať. "Policajti z motorizovanej pohotovostnej jednotky zasahovali v opustenej budove, kde žena kričala o pomoc," informovala policajná hovorkyňa Violeta Siřišťová. V miestnosti policajti našli ženu, zranenú, pomaly strácala vedomie. Policajti sa k nej museli dostať oknom, aby jej poskytli prvú pomoc.  

"Muž policajtom povedal, že nôž pri sebe nemal ale má len črep, ktorý odobral svojej priateľke vzápätí, kedy sa chcela porezať na zápästí," pokračovala Violeta Siřišťová. Vyšetrovatelia nevylúčili, že sa žena teraz snaží chrániť svojho priateľa, a tak tvrdí, že sa porezala sama. Pravdu ukáže až vyšetrovanie a súdne posudky. Polícia muža spacifikovala, spútala a predviedla na výsluch. "Prípadom sa v súčasnej dobe zaoberajú policajti, ktorí preverujú tento skutok pre podozrenie zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví. V prípade odsúdenia hrozí trest 3 roky za mrežami," dodala policajná hovorkyňa Siřišťová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy