Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Polícia začala trestné stíhanie v prípade smrti 1,5-ročného chlapca. Utopil sa v šachte
Zdielať na

Polícia začala trestné stíhanie v prípade smrti 1,5-ročného chlapca. Utopil sa v šachte

OSTROVANY / K tragickej udalosti vyslali políciu a záchranárov v sobotu podvečer. V obci Ostrovany (okres Sabinov) sa pravdepodobne utopil iba 1,5 ročný chlapec. Jeho telo našli v šachte plen vody. Okolnosti jeho úmrtia už vyšetruje polícia.

Záchranné zložky vyrazili v sobotu podvečer do osady v obci Ostrovany na východe Slovenska. Podľa zistení TV JOJ mal o život prísť iba 1,5-ročný chlapec, ktorého telo našli v šachte plnej vody neďaleko domu, v ktorom s rodičmi býval. Za akých okolností sa do šachty dostal preveruje polícia. 

"Lekár záchrannej služby po príchode na miesto zahájil resuscitáciu u dieťaťa, ktoré nejavilo známky života," uviedol hovorca operačného strediska Jozef Minár. "Tu sa hral pri nás a už začali kričať, že chlapec je v šachte," povedala príbuzná chlapca. 

Podľa miestnych to bola iba chvíľa, keď sa im dieťa stratilo z dohľadu. Hľadali ho asi 20 minút. Chlapčeka napokon našli v šachte plnej vody. "Vyšetrovateľ policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová. Polícia intenzívne preveruje okolnosti úmrtia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy