Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Chvíľka nepozornosti a nemecký vodič prišiel o 150 eur. Okradol ho predavač hríbov
Zdielať na

Chvíľka nepozornosti a nemecký vodič prišiel o 150 eur. Okradol ho predavač hríbov

RAKÚSY / Stačila malá chvíľa nepozornosti a nemecký vodič prišiel o 150 eur. Okradol ho predavač hríbov na odstavnej ploche za obcou Rakúsy (okres Kežmarok).

Kežmarskí policajti ihneď po nahlásení krádeže vyrazili k vodičovi dodávky. Ten bezmocne stál na odstavnej ploche za obcou Rakúsy. Povedal im, že ho okradol predavač hríbov. Mal pristúpiť k autu. Nemec ale nič kupovať nechcel, no predavač si všimol 150 eur položených na palubnej doske. V momente ich rýchlo vzal a ušiel.

"Keď už sa dejú takéto veci, to už nie je v poriadku," vraví člen občianskej hliadky Maroš Oračko. Práve na nich sa obrátili štátni policajti. No indícia, ktorú nemecký vodič poskytol, nebola veľmi presná. "Vysoký, čierny. Tak som povedal, že vyberte si. Ako s výškou by nebol problém, ale s farbou, to bude problém," vraví Oračko. No napriek tomu sa o to pokúsili, ikeď to bolo ako hľadať ihlu v kope sena. 

Mrzí ich ale, že pre ďalšieho nespratníka trpia aj tí slušní obyvatelia osady. "Samozrejme, všetci do jedného vreca potom," dodal Oračko. Medzitým sa štátni policajti snažili zistiť viac informácií aj od samotného vodiča. Ten už bol z toho tak rozladený z toho, čo sa mu stalo, že už o tom ani nechcel hovoriť a nakoniec odišiel. 

"Polícia sa prípadom intenzívne zaoberá, vec je realizovaná ako priestupok proti majetku," informovala policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy