Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V prípade vraždy 39-ročného muža v Hlohovci vyšetrovateľ obvinil mladú ženu
Zdielať na

V prípade vraždy 39-ročného muža v Hlohovci vyšetrovateľ obvinil mladú ženu

HLOHOVEC / V prípade vraždy 39-ročného muža, ktorá sa odohrala v jednom z hlohoveckých bytov, vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči 22- ročnej ženy. Či ide o údajnú priateľku muža, ktorá ho mala už dobodaného v byte nájsť, známe nie je. Polícia sa k týmto informáciám, zatiaľ, oficiálne nevyjadrila. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovania malo medzi dvojicou prísť aj k hádke.

"Vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy 22-ročnú ženu, ktorá prechodne býva v Hlohovci. Zároveň spracoval podnet pre prokurátora na vzatie obvinenej do väzby. Z takéhoto skutku spáchaného na chránenej osobe môže byť v zmysle zákona uložený trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

39-ročného Ľubomíra mal páchateľ bodnúť do hrude. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu bola na mieste tragédie aj jeho priateľka, ktorá mala byť pod vplyvom alkoholu. Záchranárom tvrdila, že ho tak už našla. "Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali po 22. hodine s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Na miesto sme vyslali záchranárov, žiaľ napriek ich maximálnemu úsiliu sa mu ich nepodarilo zachrániť," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy