Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vražda v Hlohovci: Tridsaťdeväťročný muž pri prevoze do nemocnice zomrel
Zdielať na

Vražda v Hlohovci: Tridsaťdeväťročný muž pri prevoze do nemocnice zomrel

HLOHOVEC / Polícia vyšetruje tragédiu, ktorá sa odohrala v stredu večer v Hlohovci. Tridsaťdeväťročného muža, zatiaľ, neznámy páchateľ bodol. Na miesto dorazili policajti aj záchranári, ktorí muža prevážali do nemocnice. Pri prevoze ale zomrel. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovania bola na mieste tragédie aj jeho priateľka, ktorá tvrdí, že ho tak už našla.

"Polícia zadržala a do cely policajného zaistenia umiestnila podozrivú osobu. Bolo začaté trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy, polícia vykonáva potrebné procesné úkony. Viac informácií poskytneme, len čo to umožní procesná situácia," informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. 

39-ročného Ľubomíra mala podozrivá osoba bodnúť do hrude. Podľa informácií TV JOJ zo zdroja blízkeho vyšetrovaniu bola na mieste tragédie aj jeho priateľka, ktorá mala byť pod vplyvom alkoholu. Záchranárom tvrdila, že ho tak už našla. "Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali po 22. hodine s tým, že pomoc potrebuje zranený muž. Na miesto sme vyslali záchranárov, žiaľ napriek ich maximálnemu úsiliu sa mu ich nepodarilo zachrániť," informovala hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Podľa susedov bol bol Ľubomír nekonfliktný typ. Podľa políciou oficiálne nepotvrdených informácií došlo medzi dvojicou aj k hádke. Ich osobné veci mali byť podľa susedov povyhadzované vonku na trávniku. 

O život prišla aj 38-ročná matka chlapca. V paneláku, kde žila, ju zavraždili. Viac o hrozivom prípade sa dozviete TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy