Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž obvinený z vraždy vlastného otca sa v Nitre postavil pred sudcu
Zdielať na

Muž obvinený z vraždy vlastného otca sa v Nitre postavil pred sudcu

NITRA / Pred Okresný súd v Nitre sa v pondelok postavil 23-ročný muž, ktorý podľa obvinení zavraždil 55-ročného otca. K rodinnej tragédii došlo ešte v sobotu v obci Belá. Súd rozhodoval o tom, či pôjde do väzby.

Mladíka oblečeného v červenom tričku a teplákoch doviedli policajti pred súd krátko pred 13 hodinou. Na rukách mal putá a bol pokojný. Sudkyňa rozhodovala o tom či bude stíhaný vo väzbe. Vypočúvali ho zhruba hodinu

Muž pôsobil akoby psychicky nebol v poriadku, tvrdil, že nevie o čo ide a narodil sa iba pred tromi dňami. Vraždu otca však okamžite poprel. "Nie, nezabil som otca. Pokojne pôjdem aj na detektor lži," povedal obvinený Zoltán.

Sudkyňa rozhodla, že mladík zostáva vo väzbe. K tragédii došlo ešte v sobotu. V pivnici rodinného domu našli policajti v kaluži krvi nehybné telo 55-ročného otca rodiny. Na hlave mal vraj sečnú ranu spôsobenú pravdepodobne sekerou.

Zalarmovať pomoc mal mužov druhý syn, ktorý hľadal otca, no všade bola len krv. Mladík, ktorý je z toho činu obvinený z miesta odišiel, vrátil sa tam neskôr a policajti ho zadržali. Čo sa medzi otcom a synom stalo ukáže zrejme až ďalšie vyšetrovanie.

Pozrite si archívnu reportáž o prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy