Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda pri Lozorne. Cyklista zraneniam podľahol
Zdielať na

Tragická nehoda pri Lozorne. Cyklista zraneniam podľahol

Archívna reportáž

LOZORNO / Cesta cyklistu z Plaveckého Štvrtka do Lozorna sa skončila tragicky. Pre zrejme nedostatočnú pozornosť vodiča za volantom, došlo k zrážke. Zrazenému mužovi sa už ale, žiaľ, pomôcť nedalo.

Pondelok, krátko po pol šiestej ráno, prechádzal cestou medzi Plaveckým Štvrtkom a Lozornom cyklista. Rovnakým smerom išiel aj vodič Octavie, ktorý sa ale pravdepodobne dostatočne nevenoval riadeniu. Po náraze cyklista padol na zem a vážne sa zranil. Na miesto dorazili všetky záchranné zložky. Mužovi sa, žiaľ, už pomôcť nedalo. "Lekár zdravotnej záchrannej služby po príchode na miesto konštatoval, že 50 -ročný cyklista na mieste podľahol devastačným poraneniam hlavy," informoval Jozef Minár, hovorca operačné strediska ZZS. 

"Vodič bol po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny," informovala polícia. Premávka na úseku, kde došlo k nehode bola približne štyri hodiny obmedzená. Dopravu riadili policajti. 

Na zistenie alkoholu u cyklistu nariadili odber krvi. Podľa zistení TV JOJ išlo o 50-ročného Miroslava z Plaveckého Štvrtku. Pri nehode mal utrpieť zranenia hlavy, ktorým na mieste podľahol, na hlave však podľa všetkého nemal prilbu, mal ju previazanú cez riaditká. 

Cyklisti bez prilby riskujú životy. Viac v reportáži TU: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy