Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kuriózna nehoda pri Starej Turej. Vodičke vletela včela do auta, to nakoniec zhorelo
Zdielať na

Kuriózna nehoda pri Starej Turej. Vodičke vletela včela do auta, to nakoniec zhorelo

STARÁ TURÁ / Na večernú jazdu nebude v dobrom spomínať 34-ročná vodička zo Starej Turej. Počas jazdy jej cez otvorené okno vletela do auta včela. Žena spanikárila a narazila do oproti idúceho vozidla. Následne jej auto zhorelo pred očami.

​K nehode došlo medzi Starou Turou a obcou Hrašné. Všetkému predchádzala náhla zmena smeru jazdy u mladej vodičky. Dôvod je síce kuriózny, no stať sa môže každému, kto jazdí s otvoreným oknom. "K dopravnej nehode došlo tak, že 34-ročnej vodičke Škody Felícia v tiahlej pravotočivej zákrute vletela do vozidla včela, v dôsledku čoho prešla do protismeru," informuje policajná hovorkyňa Danka Adamíková. 

Neželná návšteva včely v ženinom aute sa napokon skončila čelnou zrážkou s oproti idúcou dodávkou. Osobné vozidlo začalo ihneď po náraze silno dymiť. Obrovským šťastím bolo, že vodička napriek zraneniam stihla z neho vystúpiť. Prešlo totiž pár sekúnd a auto sa ocitlo celé v plameňoch. "Dymilo to, takže to nebola viditeľnosť žiadna, to bolo strašne rýchle. Vravela najprv, že je v poriadku, ale potom jej prišlo zle, tak ju brala sanitka," opisuje vodič dodávky. 

K požiaru staršieho vozidla privolali dve posádky hasičov z Nového Mesta nad Váhom. "Po príchode na miesto udalosti bolo celé vozidlo v plameňoch, z prehoretej  nádrže vytekal benzín a vzápätí zapaloval okolitú trávu. Požiar sme zlikvidovali pomocou takzvanej peny, nakoľko voda ten horiaci benzín iba zhoršila," vysvetľuje veliteľ zásahu Vladimír Valenta. 

Okrem osobného auta ostala nepojazdná aj dodávka. "Celková škoda bola predbežne vyčíslená na 2000 eur. Dychové skúšky u oboch účastníkov boli negatívne," dodala policajná hovorkyňa Danka Adamíková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy