Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hyacinta, ktorý odišiel nakŕmiť mačku a manželke sa viac neohlásil, polícia našla
Zdielať na

Hyacinta, ktorý odišiel nakŕmiť mačku a manželke sa viac neohlásil, polícia našla

SKALICA / Polícia pátra po 82-ročnom mužovi, ktorý odišiel nakŕmiť svoju mačku do záhradkárskej časti v Skalici.Jeho manželka ho tom ale po pár hodinách už nenašla. Policajti zároveň disponujú informáciou, že staršieho pána videli v rekreačnej oblasti Mlýnky, v Českej republike. Policajti preto požiadali o pomoc aj kolegov z Česka.

Pátranie bolo ukončené, 82-ročného Hyacinta Škojeca našli. 

Hyacint Škojec zo Skalice odišiel v stredu, 7. 8. približne o pol deviatej ráno zo Skalice autobusom do svojej vinohradníckej búdy v Skalici v oblasti zv. Staré hory, kde sa každý deň stará o svoju mačku. Poobede sa vždy zvykol vždy vrátiť domov, tentokrát sa tak ale nestalo a až do včera nepodal o sebe svojej manželke žiadnu správu. V záhradkárskej časti ho žena nenašla a tak nahlásila nezvestnosť.

"Policajti vykonali po nezvestnej osobe pátraciu akciu, do ktorej boli zapojené aj hliadky mestskej polície a záchranári z Gabčíkova. Policajti zároveň disponujú informáciou, že staršieho pána videli na v rekreačnej oblasti Mlýnky, v Českej republike. Preto sme o pomoc požiadali cez SIRENE aj kolegov z Českej republiky," informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Hyacint Škojec, je 175 cm vysoký, strednej postavy,  má hnedé oči, šedivé vlasy. Z domu odchádzal v tmavých nohaviciach, v modrom tričku s krátkym rukávom a so sebou mal čierny batoh s nápisom ADIDAS. Osoba môže byť vzhľadom na vyšší vek a zdravotný stav značne dezorientovaná. "Ak ste muža videli, akékoľvek informácie nám oznámte na čísle 158, alebo osobne na najbližšom útvare polície," dodala policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy