Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nedokázali ovládnuť svoje pudy na verejnosti
Zdielať na

Nedokázali ovládnuť svoje pudy na verejnosti

NOVÉ ZÁMKY / Až dvojročné väzenie hrozí za sex v meste. V tomto prípade nejde o názov populárneho seriálu, ale o doslovné označenie toho, čo robila dvojica na verejnosti v centre Nových Zámkov. 52-ročná žena a 45-ročný muž za svoj výkon nedostali Oskara, ale podmienečný trest odňatia slobody.

"Bol to telefonický oznam anonymný, vlastne kde nás veliteľ zmeny vyslal oproti gymnáziu do parčíku, že sa tam nachádzajú dve osoby, ktoré mali byť vyzlečené a vykonávať súlož," hovorí Miloš Štrba, príslušník mestskej polície v Nových Zámkoch.

Bolo jedenásť hodín predpoludním. Z parčíku v centre Nových Zámkov sa rozliehali nezameniteľné zvuky. Muž zo ženou si na intímne zblíženie dokonca vybrali pódium.

"V parčíku, kde chodia bežní ľudia, tak isto mamičky s deťmi, boli zaskočení najprv, chvíľku boli z toho srandičky, že priateľka si nedala povedať a že to v tom momente chcela, potom to bolo trošku vážnejšie," hovorí Miloš Štrba.

"Muž a žena boli zadržaní a obvinení z prečinu výtržníctva," dodáva Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ Nitra.

Trestné právo má v tom jasno: výtržníctva sa okrem iného dopúšťa ten, kto vyvolá verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku na verejnom mieste. Park v centre mesta asi verejnejším už nemohol byť. Rozvášnená dvojica sa po dvoch nociach strávených v cele policajného zaistenia ocitla na okresnom súde v Nových Zámkoch.

Dve noci ale trávili oddelene – v policajných celách susedných okresných miest. Aj pred sudcu išli s hodinovým odstupom. Obaja dostali rovnaký trest. S právoplatným trestným rozkazom podmienečného, 3 mesačného trestu so skúšobnou dobou na jeden rok, vyšla z budovy prvá dáma.

"Boli sme opití, ja som to povedala, že nie nie, ale on..." hovorí pani Darina, obvinená z výtržníctva. Na to, že jej partner vraví, že naopak ho nabádala ona, vraví: "Áno, ja, všetko ja, obidvaja! Nie, keď spravíme voľačo, tak obidvaja sa milujeme, nie?"

Sú veci, ktoré na verejnosť jednoducho nepatria:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy