Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Muž číhal na svoju ženu, v byte ju brutálne dobodal. Syn pre TV JOJ opísal, ako sa to celé odohralo
Zdielať na

Muž číhal na svoju ženu, v byte ju brutálne dobodal. Syn pre TV JOJ opísal, ako sa to celé odohralo

NOVÉ ZÁMKY / Štyridsaťdeväťročný Novozámčan škrtil a dobodal svoju manželku, ktorá sa pred časom pre nezhody od neho odsťahovala. V byte, od ktorého mu manželka nedala kľúče, číhal, kým sa vráti z prechádzky so psom. Žena utrpela vážne poranenia. Jedno bodnutie len zázrakom nezasiahlo srdce. Policajti muža zadržali a obvinili.

"To bolo jediné šťastie, že susedia boli doma. Kričala, bála sa, pomoc on ma napadol, on ma zabíja," opísal syn dobodanej ženy. 49-ročná žena sa pred 3 týždňami odsťahovala od svojho manžela. Po 3 rokoch spokojného manželstva stratila trpezlivosť. "Keď po roku povedala, že už chcela, aby si našiel prácu, tak evidentne s tým mal problém, tam vznikal celý problém," pokračoval syn. 

V garsonke cez cestu bývala sama. Nedávno sa jej narodil vnúčik, preto mnoho času venovala jeho návštevám. Aj v nedeľu večer ju domov priviezla dcéra, u ktorej bola celý deň. Našťastie s ňou a s malým nešla hore do bytu. "Mamka išla hore, zišla zo psom dole, vyvenčila psa, vrátila sa hore a on medzitým tam musel nabehnúť a schoval sa do kúpeľne, otvoril dvere, vyskočil na ňu, hodil jej mikinu cez hlavu, začal ju škrtiť, dával jej päste do tváre a začal ju bodať," opisoval ďalej situáciu syn. 

"Spôsobil jej viaceré bodné a bodno-rezné zranenia a z miesta útoku následne ušiel," informovala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Výkriky o pomoc našťastie začuli susedia. Muž ušiel, až keď oni vbehli do bytu. "Má prebodnuté vedľa srdca kúsoček, môžeme byť radi, že to neschytalo srdce, alebo pľúca, potom má bodnuté  pod rukou, tam jej rozrezal nervy, takže touto rukou hýbe len tak, najhoršie je tá psychika," povedal o jej aktuálnom zdravotnom stave syn. 

Rodinní príslušníci tvrdia, že útočník svoju manželku prenasledoval na každom kroku. "Dva-tri týždne ju chodil špehovať, ja som tu bol, on normálne stál pod oknom a počúval o čom sa rozprávame, v živote by som to na neho nepovedal, tváril sa celú dobu, že je to slušný človek,"  poznamenal syn. Otázne je aj to, ako sa dostal do bytu, keďže manželka mu vraj kľúče nedala. "Čo nechápem, pretože mamka nosila kľúče stále u seba," dodal. 

49-ročného Ladislava polícia ešte v ten večer zadržala, momentálne je v cele policajného zaistenia. Sudca bude rozhodovať o jeho väzobnom stíhaní. "Muž je obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví a porušovania domovej slobody," uviedla ďalej policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.  

Pozrite si reportáž o podobnom brutálnom prípade. Brat ale dobodal svojho vlastného brata:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy