Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Hrozivý nález polície. Telo ženy našli na terase, zomrela zrejme v dôsledku pádu z výškovej budovy
Zdielať na

Hrozivý nález polície. Telo ženy našli na terase, zomrela zrejme v dôsledku pádu z výškovej budovy

Na záberoch je vidieť miesto tragédie, žena mala zomrieť v dôsledku pádu z jednej z výškových budov tohto luxusného komplexu.

BRATISLAVA / Vo štvrtok v podvečerných hodinách obdržala polícia oznámenie o nehybnom tele ženy, ktoré sa nachádzalo na streche jednej z budov v centre mesta. Žena zraneniam podľahla zrejme v dôsledku pádu z vysokého poschodia jednej z budov. Pravdepodobne išlo o samovraždu.

V bratislavskom centre našli vo štvrtok telo ženy, ktorá zomrela pravdepodobne následkom pádu z jednej z výškových budov. Ako prví boli na mieste policajti. Tým sa naskytol hrôzostrašný pohľad. 70 ročná žena ležala na streche budovy, ktorá slúži ako garáž. Podľa informácií TV JOJ malo ísť o obyvateľku zo 17 poschodia tohto domu. "Včera krátko po 18.30 hod sme prostredníctvom linky 158 prijali oznámenie o nehybnom tele ženy, ktoré sa nachádzalo na terase budovy na Landererovej ulici v Bratislave," uvádza polícia v policajnej správe. 

Žena zrejme zomrela následkom pádu. "Hliadka Policajného zboru hodnovernosť oznámenia bezprostredne po jeho prijatí potvrdila. Podľa doterajších informácií žena podľahla zraneniam, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou mali nastať následkom pádu jedného z poschodí budovy," približuje policajná správa. Pomôcť jej už nedokázali ani privolaní záchranári. "Žena utrpela fatálne poranenia, ktorým na mieste podľahla. Lekár musel konštatovať smrť," opisuje situáciu hovorkyňa OS ZZS SR Alena Krčová. 

Nariadená bola pitva

Polícia už začala prípad vyšetrovať ako prečin usmrtenia, pre presné zistenie následku smrti bola nariadená aj pitva. Bližšie okolnosti tragédie polícia momentálne skúma. "Na zistenie presnej príčiny jej smrti bola nariadená pitva. Poverený príslušník PZ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," informuje polícia. Podľa zdroja blízkeho vyšetrovaniu by v tomto prípade s najväčšou pravdepodobnosťou malo ísť o samovraždu. Polícia viac informácií neposkytla. 

Zdrogovaný vodič pripravil o život sestru a otca. V druhom aute zahynul manželský pár. Viac vo videu: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy