Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozruch na zvolenskom sídlisku. Muž vyskočil z okna na štvrtom poschodí
Zdielať na

Rozruch na zvolenskom sídlisku. Muž vyskočil z okna na štvrtom poschodí

ZVOLEN / Nešťastie na strednom Slovensku. V nemocnici v Banskej Bystrici skončil 39-ročný muž. V stredu predpoludním vyskočil z okna zvolenského bytu na štvrtom poschodí. Policajný vyjednávač už bol na ceste.

Susedia s domu podľa našich informácií počuli z bytu na štvrtom poschodí hádku. Nezhody medzi manželmi vygradovali až do zúfalého činu, ktorý si nikto nevie vysvetliť. 39-ročný nahnevaný muž po hádke vyliezol na okno. Šokovaní ľudia ihneď volali pomoc. Z Banskej Bystrice do Zvolena štartoval aj špeciálny tím policajných vyjednávačov. "Polícia bola v tomto prípade pripravená pomôcť rodine v takejto situácií. Na miesto okamžite po oznámení, smeroval tím policajných vyjednávačov, to sú policajti, ktorí sú na tieto situácie vždy pripravení," uviedla Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. 

​​Skôr ako stihli na miesto doraziť záchranné zložky a zabrániť tak najhoršiemu, muž vyskočil z okna štvrtého poschodia. Záchranári ho našli ležať na trávniku pod oknami. Okamžite začali boj s časom o záchranu mužovho života. "Muž utrpel viaceré poranenia celého tela, takzvanú polytraumu a skončil v opatere záchranárov, ktorí ho po ošetrení previezli do nemocnice. Počas prevozu bol pri vedomí a v stabilizovanom stave," informovala Alena Krčová, hovorkyňa OS ZZS. 

Pacienta previezli do banskobystrickej nemocnice a vo vážnom stave ho hospitalizovali na traumatológii. "S ohľadom na okolnosti a rodinu sa nebudeme k zdravotnému stavu pacienta vyjadrovať," dodala Ružena Maťašeje, hovorkyňa nemocnice Banská Bystrica. 

Čo presne sa v byte odohralo a nešťastnému pádu predchádzalo už vyšetruje polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy