Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zrazil muža, vynadal mu a z miesta ušiel. Polícia pátra po vodičovi
Zdielať na

Zrazil muža, vynadal mu a z miesta ušiel. Polícia pátra po vodičovi

DLHÉ NAD CIROCHOU / Zrazil chodca, vynadal mu a z miesta ušiel. Takto opisujú svedkovia nehodu v Dlhom nad Cirochou. Polícia už prípad vyšetruje a po vodičovi pátra. Chodec nafúkal viac ako dve promile, skončil v nemocnici.

Nehoda sa stal niekde v týchto miestach na hlavnej ceste v obci Dlhé nad Cirochou. Svedkovia povedali, že chodec, ktorý skončil pod kolesami auta, nebol triezvy. "32-ročný chodec bol podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol viac ako dve promile," uviedol policajný hovorca Igor Pavlik. 

Okolnosti tejto nehody sú zatiaľ nejasné, prípad vyšetruje polícia. Zranený chodec potreboval pomoc lekára. Namiesto privolali záchranárov. "Muž mal ľahšie poranenia v oblasti dolnej končatiny. Po ošetrení bol transportovaný do nemocnice v Snine," informuje hovorkyňa záchranárov Katarína Načiniaková. 

"Podľa doterajších zistení vodič z miesta nehody ušiel," informoval Pavlik. Svedkovia povedali, že vodič, ktorý z miesta nehody ušiel, stihol ešte predtým zranenému chodcovi vynadať. Polícia vyšetruje príčiny a okolnosti nehody. K jej objasneniu by mohli pomôcť aj kamerový systém v obci.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy