Zatiahnuté
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dcéra s matkou havarovali na luxusnom elektromobile. Po náraze sa zrútili do priekopy
Zdielať na

Dcéra s matkou havarovali na luxusnom elektromobile. Po náraze sa zrútili do priekopy

DETVA / Rýchlostnú cestu R2 v smere od Zvolena na Detvu zablokovala dopravná nehoda. Ženy v elektromobile prerazili zvodidlá a skončili mimo cesty. Mali pritom obrovské šťastie. Zo zdemolovaného auta totiž vystúpili po vlastných.

Dcéra viezla mamu na vyšetrenie k lekárovi. S luxusným elektromobilom vo vysokej rýchlosti prerazili zvodidlá a skončili mimo cesty. Vodička v rýchlosti prešla z ľavého pruhu až ku krajnici, pod nárazom sa zlomili zvodidlá a auto sa zrútilo do priekopy. Svedkovia, ktorí nehodu videli, zastavili, volali záchranárov a pomáhali zraneným ženám. Tie z poriadne zdemolovaného auta vystúpili po svojich. "Štyridsaťjedenročná vodička z doteraz nezistených príčin pri obiehaní vozidla nabúrala do betónových zvodidiel, odhodilo ju, prerazila zvodidlá," informovala policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

"Po príchode sme pomáhali záchranárom, na aute sme vykonali protipožiarne opatrenia," vyjadril sa Michal Horváth, veliteľ zásahu hasičov z Detvy. "Záchranári ošetrili dve dospelé osoby, transportovali ich do nemocnice vo Zvolene," povedal Andrej Hirjak, hovorca záchranárov. 

 Nehodu vyšetrujú diaľniční policajti. Alkohol u ženy, ktorá sedela za volantom auta, nezistili. Škody sa ale vyšplhajú na desaťtisíce eur, luxusný elektromobil ostal po nehode úplne zdemolovaný. Na miesto dorazil aj znalec, ktorý bude skúmať príčinu nehody. 

Policajti začali s prísnejšími kontrolami na cestách. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy