Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vážna nehoda na Orave, na mieste pristál záchranársky vrtuľník
Zdielať na

Vážna nehoda na Orave, na mieste pristál záchranársky vrtuľník

K vážnej nehode 39-ročnej matky došlo neďaleko Banskej Bystrice. Auto preletelo cestu a skončilo v šope úplne zdemolované. V aute bola aj detská sedačka, dieťa sa tam však našťastie nenachádzalo. Do nemocnice ju previezli s vážnymi zraneniami. Polícii vysvetlila, čo sa zrejme stalo.

ORAVA / Na ceste II. triedy v okrese Námestovo za obcou Lokca smer obce Breza sa stala vážna dopravná nehoda. V úseku sa zrazili dve dodávky, zranili sa traja ľudia. Cesta je momentálne uzavretá.

Cesta medzi obcami Lokca a Breza je momentálne uzavretá. Policajti tam riadia a odkláňajú dopravu. 

"Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. Je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky," vyzýva polícia na facebooku. 

Na východe Slovenska narazil kamión do stromu. Podľa kamionistu bola príčinou osa, ktorá mu vletela do kabíny. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy