Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Mladík neprežil pád z druhého poschodia. Jeho matka skončila s bodnými zraneniami v nemocnici
Zdielať na

Mladík neprežil pád z druhého poschodia. Jeho matka skončila s bodnými zraneniami v nemocnici

KYSUCKÝ LISEKOVEC / Obec Kysucký Lieskovec zasiahla veľká tragédia. Po rodinnom konflikte v školskej bytovke a po páde z 2. poschodia zahynul 18-ročný gymnazista. Jeho mamu, učiteľku, záchranári previezli v kritickom stave do žilinskej nemocnice. Babka mŕtveho mladíka vraví, že si nevie predstaviť ako budú ďalej žiť.

To prečo, a ako sa udial incident v byte na druhom poschodí zatiaľ nie je jasné. Isté je len to, že po ostrej hádke zomrel syn Matúš a jeho mama si sama zavolala pomoc. "Má vážne poranenia, nevie sa dostať ani ku dverám, mala konflikt so synom, ktorý vyskočil z okna," uviedol Jozef Minár, hovorca OS ZZS. "Dnes v ranných hodinách bolo pri bytovom dome v obci Kysucký Lieskovec nájdené telo 18-ročného mladíka s reznými ranami na tele," informovala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ Žilina. 

​Susedia nechceli hovoriť pred kamerou, no mimo nej pre TV JOJ povedali, že táto mimoriadne smutná udalosť ich veľmi zaskočila, pretože ide o slušnú rodinu. Stará mama nevie uveriť tomu, že medzi jej dcérou a vnukom mohlo dôjsť k takému vážnemu sporu, ktorý sa skončil nešťastím. Podľa jej slov Matúš, ktorý študoval na gymnáziu, bol predsa dobrý chlapec. "Tichučký strašne a robotný. Strašne mal rád zvieratá, tak sa chystal, že pôjde za zverolekára," povedala Matúšova babka a matka zranenej ženy. 

"V byte bola nájdená 49-ročná žena v kritickom stave," povedala Jana Balogová. Katarínu previezli záchranári do žilinskej nemocnice. "So závažným krvácaním, ktoré bolo spôsobené reznými poraneniami s pričom, našťastie, neboli zasiahnuté žiadne životne dôležité orgány. Pacientka naďalej ostáva v intenzívnej starostlivosti," informovala Lenka Záteková, hovorkyňa FNsP, Žilina. 

Mama učiteľka a jej syn gymnazista. Obidvaja si mali užívať letné prázdniny, no rodinná tragédia všetko zmenila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy