Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vážna nehoda v Lučenci: O život prišli dvaja ľudia, na mieste zasahoval vrtuľník
Zdielať na

Vážna nehoda v Lučenci: O život prišli dvaja ľudia, na mieste zasahoval vrtuľník

Archívna reportáž

LUČENEC / Pri čelnej zrážke áut prišli o život dvaja ľudia. Nehoda sa stala v mestskej časti Opatová v meste Lučenec. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Podľa informácií TV JOJ jednu zranenú ženu previezol vrtuľník do nemocnice. Polícia túto informáciu, zatiaľ oficiálne nepotvrdila. 

Obrovská tragédia sa stala krátko pred siedmou večer priamo v Lučenci. V mestskej časti Opatová na nadjazde sa čelne zrazili dve autá. Na mieste tu zomreli dvaja muži. Nič netušiaca trojčlenná posádka smerovala do centra mesta. Za volantom sedel 37-ročný Opatovčan, vedľa neho jeho priateľka, vzadu 61-ročný otec. Na štvorprúdovej ceste sa na nich z protismeru vyrútilo terénne auto. 


"Vodič Porsche Caynne z doposiaľ nezistených príčin v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam prešiel s vozidlom do protismeru," informovala hovorkyňa banskobystrickej polície Mária Faltániová. Vodič osobného auta nestihol urobiť už vôbec nič. On ani jeho otec náraz so silným autom neprežili. Hasiči z auta vytiahli už iba ich bezvládne telá. 

Tragickú zrážku prežila iba 36-ročná spolujazdkyňa. Ženu záchranári previezli do lučeneckej nemocnice, kde sa jej mal podľa zdroja TV JOJ zhoršiť zdravotný stav. To mohol byť dôvod, prečo ju vrtuľníkom transportovali do Bbanskej Bystrice. Hneď večer ju operovali. V terénnom aute sedeli dvaja muži.

Terénne auto patrí známemu lučeneckému podnikateľovi, ktorý v aute sedel aj v čase tragédie. Stále by mal byť hospitalizovaný v nemocnici, kde ho strážia policajti. Faktom ale je, že nevinných ľudí pripravil o život vodič, ktorý šoféroval pod vplyvom alkoholu. Obidvaja muži totiž nafúkali. Polícia ale v tomto prípade nechcela konkretizovať ani hodnotu, ktorú im zistili.

K tragickej nehode došlo aj v Bratislave. Auto sa zrazilo s autobusom. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy