Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čelná zrážka autobusu a auta sa skončila tragédiou
Zdielať na

Čelná zrážka autobusu a auta sa skončila tragédiou

BRATISLAVA / Utorkový večer sa v Devínskej Novej Vsi skončil tragédiou. Čelná zrážka autobusu kyvadlovej dopravy s osobným autom si vyžiadala jednu obeť a štyroch zranených.

Dopravná nehoda v Devínskej novej Vsi sa skončila tragicky. Tridsaťdvaročný vodič SUV čelnú zrážku s autobusom neprežil. K fatálnej kolízií došlo v utorok okolo deviatej hodiny večer. Vodič SUV značky Volvo so zvolenskou poznávacou značkou išiel po Istrijskej ulici smerom na Devín. Podľa polície z doposiaľ nezistených príčin prešiel v tomto úseku s autom do protismeru, kde sa čelne zrazil s protiidúcim autobusom.

Náraz mal pre neho fatálne následky. Napriek snahe záchranárov ho oživiť, svojim zraneniam na mieste podľahol. S ľahšími zraneniami skončil vodič autobusu a traja cestujúci, ktorých previezli do nemocnice. Podľa informácií televízie JOJ vodič Volva nebol jeho majiteľom. Malo ísť o automechanika, ktorý mal auto v stredu ráno vrátiť majiteľke. Podľa našich informácií nebol počas jazdy v aute pripútaný bezpečnostným pásom. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody zisťuje polícia.

"V tejto súvislosti poverený príslušník PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia," informovala policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Pozrite si reportáž o nehode pre tzv. "neviditeľnú značku".: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy