Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nehoda pri prešovskej nemocnici. Jedno z áut skončilo v rodinnom dome
Zdielať na

Nehoda pri prešovskej nemocnici. Jedno z áut skončilo v rodinnom dome

PREŠOV / Na jednej z križovatiek blízko centra Prešova sa v utorok ráno zrazili dve osobné autá. Jedno s najväčšou pravdepodobnosťou nezastavilo na stopke. Tá sa však nachádza za stromom, a pri krajnici navyše stoja zaparkované autá.

Dve osobné autá sa zrazili v križovatke. Jedno prichádzalo po ceste smerujúcej od prešovskej nemocnice. Po zrážke jedno z áut vrazilo do rohového domu. Podľa slov majiteľov domu to bola rana a ihneď vybehli von na pomoc. Ako ďalej povedali, toto nebola prvá nehoda v tejto križovatke. Značka "STOP" sa totiž nachádza tesne za stromom, ktorý ju takmer úplne kryje. 

"O danom mieste sme informovaní a v najbližších dňoch bude strom orezaný, aby bol prejazd križovatkou bezpečný. Oceňujeme aj podnety od občanov, ktoré nám pomáhajú identifikovať problematické miesta," vyjadrila sa Eva Peknušiaková, hovorkyňa mesta Prešov. 

Predtým bola podľa majiteľa domu na lampe a bolo to lepšie. Teraz ju niektorí vodiči jednoducho prehľadnú. Aktuálne je navyše jeden z konárov nalomený a zakrýva dopravnú značku ešte viac. Viac o nehode v KRIMI. 

K hrozivo vyzerajúcej nehode došlo aj na pretekoch terénnych áut. Viac vo videu TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy