Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muža obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, napriek tomu je na slobode
Zdielať na

Muža obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu, napriek tomu je na slobode

PRIEVIDZA / Obvinili ho z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a napriek tomu je na slobode. Reč je o mužovi, ktorý v auguste 2017 v jednej z prievidzských firiem najskôr dobil nič netušiaceho muža a potom ho podpálil. Zarážajúce je, že viac ako rok policajti vec riešili ako ublíženie na zdraví.

"Stál nado mnou a povedal, nemal si sem chodiť ty zmrd a začal ma mlátiť tou oceľovou tyčou hlava-nehlava," povedal zranený muž Milan. 

Milan sa podľa jeho slov ocitol v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Vošiel do kancelárie jednej prievidzskej firmy v momente, keď tu bol zlodej. Ten nič netušiaceho muža buchol železnou tyčou po hlave. Surovo ho bil niekoľko minút.

"On ma polial a zapálil," dodáva zranený muž. Milan vyšiel z posledných síl von. Páchateľ ušiel. O pár dní ho zadržali policajti. V tom čase 30-ročného Ľuboša obvinili zo zločinu ublíženia na zdraví. Spis si ale vyžiadala krajská prokuratúra v Trenčíne. Prípad začal riešiť krajský policajný vyšetrovateľ. Muža nakoniec obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Napriek tomu je stále na slobode. "Vzhľadom k tomu, že prípad je v štádiu vyšetrovania, nebudeme sa vyjadrovať," povedala hovorkyňa trenčianského policajného zboru Danka Adámiková.

Milana desí najmä to, že páchateľ je stále na slobode. "On je tu medzi nami a môže to dokončiť," myslí si Milan.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy