Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
V Dúbravke vypadol z 3. poschodia muž. Predchádzala tomu údajne bitka
Zdielať na

V Dúbravke vypadol z 3. poschodia muž. Predchádzala tomu údajne bitka

BRATISLAVA / Hádka o peňaženku, bitka a pád z okna. To je výsledok bujarej noci v jednom z panelákov na bratislavskom sídlisku. Ťažko zraneného muža museli ratovať záchranári. V prípade padli už aj obvinenia.

K incidentu došlo ešte v pondelok 27. máj, o 6:00 hodine ráno na Bilikovej ulici v  bratislavskej Dúbravke. Partia ľudí mala v byte na 3. poschodí počas noc popiť alkohol až došlo ku konfliktu.  

Údajne kvôli zmiznutej peňaženke. Po hádke mal Jozef spolu s Jurajom zbiť 37-ročného Ladislava. Po surovej bitke mal podľa informácií TV JOJ muž sám vyskočiť z okna na 3. poschodí a dopadnúť rovno na schodisko pred panelákom.

Na schodisku pred vchodom zostal Ladislav dolámaný nehybne ležať v kaluži krvi. "Hliadky Policajného zboru boli na Bilikovú ulicu vyslané na základe prijatého oznámenia na linku 158 a to k nálezu telu muža, ktoré sa nachádzalo pod oknami obytného domu krátko pred 06.30 hodine," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Muža po prvotnom ošetrení previezli záchranári do nemocnice na Kramároch, kde sa neskôr podrobil operáciám. Podľa informácií TV JOJ mal Ladislav zlomenú chrbticu a ruky. Podľa miestnych obyvateľov ide o známu partiu, ktorá mala problémy so zákonom už v minulosti. A nie je vylúčené, že v čase incidentu boli aj pod vplyvom omamných látok.

"Vo Vami uvedenom prípade bolo vznesené obvinenie Jozefovi O. a Jurajovi S., obom z Bratislavy zo zločinu vydierania spáchaného formou spolupáchateľstva," uviedla Mihalíková. 

V prípade preukázania viny hrozím obom trest odňatia slobody na 4 - 10 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy