Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Banskobystrická polícia zverejnila zábery z ozbrojeného prepadu benzínovej pumpy
Zdielať na

VIDEO: Banskobystrická polícia zverejnila zábery z ozbrojeného prepadu benzínovej pumpy

LADOMERSKÁ VIESKA / Banskobystrická polícia zverejnila zábery z priemyselnej kamery, ktorá zachytila lúpežné prepadnutie benzínovej pumpy. Lupič si vyhliadol predajňu v Ladomerskej Vieska pri Žiari nad Hronom. Ak by ste neznámeho muža na záberoch spoznali, pomôžte polícii.

Lupič prekvapil predavačku zo zbraňou v ruke ešte 10. mája. Páchateľa sa polícii zatiaľ dolapiť nepodarilo, o pomoc prosia aj verejnosť. "Totožnosť osoby sa polícii zistiť doteraz nepodarilo, preto sa obraciame na verejnosť so žiadosťou o pomoc," informuje hovorca KR PZ B.Bystrica Petra Kováčiková. Kamera ho zachytila ako pokojne vchádza do predajne, rýchlym krokom vošiel dnu a vo dverách zo žltej igelitovej tašky vytiahol dlhú zbraň. 

Či išlo o atrapu alebo nie, zatiaľ jasné nie je. Namieril ju na predavačku za pultom a žiadal peniaze. Tá mu do pripravenej igelitovej tašky vysypala peniaze a muž z čerpacej stanice utiekol. Na sebe mal oblečené čierne tepláky aj mikinu. Hlavu si maskoval sivou aj modrou kapucňou, tvár si neukrýval, hlavu držal sklonenú. 

Keď mal peniaze v igelitke, z benzínovej pumpy utiekol. Výšku hotovosti, ktorú si lupič so sebou odniesol, polícia komentovať nechcela. Polícia po lúpežníkovi stále pátra, za prepad so zbraňou v ruke mu hrozí 7 až 12 rokov .

Brutálne prepady dôchodcov. Dvaja muži prekvapili svoje obete v noci u nich doma, zviazali ich, zbili a okradli. Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy