Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Polícia zasahovala na východnom Slovensku. V lese našli časti lebky
Zdielať na

Polícia zasahovala na východnom Slovensku. V lese našli časti lebky

DRIENICA / Ľudské pozostatky našli v lese na východnom Slovensku a to na odľahlom mieste v rekreačnej časti Drienice neďaleko Sabinova. Na miesto privolali policajtov. Zatiaľ nevedia o koho ide. Našli tam časť ľudskej lebky.

Kostrové pozostatky boli nájdené v tráve neďaleko lesnej cesty. Nález bol v nedostupnom teréne. Policajtom asistovali pri zásahu aj hasiči. Pomocou štvorkolky im pomohli dostať sa na miesto. "Išlo o časti ľudskej lebky bez tvárovej časti, bez hornej čeľuste a sánky," uviedla Jana Ligdayová, hovorkyňa KR PZ Prešov. 

Ľudské pozostatky boli nájdené v lese v ťažko dostupnom teréne. Polícia zatiaľ nevie ani to, či išlo o muža alebo ženu. "Privolaný súdny lekár bude nález podrobne skúmať, aby mohol presne stanoviť pohlavie osoby, vek, či príčinu úmrtia," informovala Jana Ligdayová. Komu nájdené pozostatky patria, bude predmetom ďalšieho vyšetrovania. Na lebke boli podľa zdroja TV JOJ stopy pripomínajúce strelné poranenie. Viac ale ukáže ďalšie znalecké skúmanie. "Polícia preveruje všetky okolnosti prípadu, poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Sabinov vo veci začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," dodala Jana Ligdayová. 

Na Záhorí objavili pozostatky kostí zvierat. Majiteľovi hrozí vysoká sankcia:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy