Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátorom Novej záhrady ukradli auto. Prosia o pomoc
Zdielať na

Moderátorom Novej záhrady ukradli auto. Prosia o pomoc

Zdroj: noviny.sk

BRATISLAVA / V piatok zavesil na sociálnu sieť jeden z moderátorov Novej záhrady status s fotografiou ologovanej dodávky. Nebolo by na tom nič čudné, keby nenapísal, že im auto niekto ukradol.

"Vážení priatelia, práve som sa vrátil z polície. Dnes ráno nám zmizla naša pracovná dodávka - Fiat, ktorú sme používali aj na nakrúcanie, a preto je obrendovaná logami relácie, aj logami televízie. Prosím vás o zdieľanie a budem vďačný za akékoľvek informácie. Ďakujem vopred veľmi pekne za váš čas a "otvorené oči"," napísal moderátor. 

Moderátor auto nechal zaparkované na Holíčskej ulici v bratislavskej Petržalke. "Večer si pripravíš materiál, natankuješ, dohodneš stretnutia na ďalší deň a ráno prídeš a auto nikde. Policajti okamžite vyslali hliadku, na miesto prišiel vyšetrovateľ. Ešte som Františkovi volal, či on nevie, čo sa stalo s autom. Samozrejme, že nevedel. Snáď sa čo najrýchlejšie nájde," povedal Čurda. 

Ak ste dodávku niekde videli, ozvite sa polícii. Identifikovať ju, je veľmi jednoduché, keďže sa na nej nachádza logo televízie a aj relácie Nová záhrada. Na tejto fotografii je síce s českým evidenčným číslom, ale už dlhšiu dobu jazdí s bratislavskou ŠPZ. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy