Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rýchlu jazdu nezvládol. Vyletel z cesty a skončil s autom prevrátený v niekoľkometrovom zraze
Zdielať na

Rýchlu jazdu nezvládol. Vyletel z cesty a skončil s autom prevrátený v niekoľkometrovom zraze

KOVÁČOVÁ / Museli pri ňom stáť všetci anjeli strážni. 36-ročný vodič z Lukavice skončil s autom prevrátený v niekoľkometrovom zraze. Nehoda sa stala neďaleko Kováčovej. Pritom ako auto padalo dolu, zoťalo niekoľko stromov.

Bolo krátko po daždi a cesta bola ešte poriadne mokrá. Na to zrejme v zákrutách neďaleko Kováčovej 36-ročný vodič osobného auta nemyslel. Rýchlu jazdu nezvládol. Neovládateľné auto na ceste neudržal, to padalo dolu strmým zrázom niekoľko metrov.

"Vodič osobného motorového vozidla sa neprimerane správal v cestnej premávke, po prejdení zákruty vyletel z cesty, tesne minul strom a približne po 15 metroch vozidlo dopadlo na strechu," informuje hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica Mária Faltániová. 

​Pri pohľade na to, čo z auta zostalo, nechceli zasahujúci hasiči veriť, že vodič vyviazol bez vážnejších zranení. Okrem škrabancov na ruke sa mu nič nestalo. Z prevráteného auta dokonca vyliezol sám. "Vodič vyletel z cesty a narazil do svahu so stromami. Pri tom, ako skončil s vozidlom na streche, mal obrovské šťastie, že vyviazol bez zranení," hovorí Tomáš Spodniak z odťahovej služby. 

Horšie tu ale bolo s autom, ktoré uviazlo v zráze medzi stromami. Dostať ho späť na cestu bolo obtiažne. "Hasiči odpílili pár stromov, aby sme mali prístup a nakoniec sme ho vyprostili pomocou hydraulickej ruky," dodáva Tomáš Spodniak. 

"Za jazdu, ktorá skončila nehodou, dostal vodič na mieste pokutu. "Za priestupok, ktorého sa dopustil, mu bola uložená bloková pokuta," dopĺňa Mária Faltániová. 

Tragická nehoda v Galante. Cyklista vošiel autu do dráhy. Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy