Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragédia v areáli ozbrojených síl. O život prišiel 23-ročný muž
Zdielať na

Tragédia v areáli ozbrojených síl. O život prišiel 23-ročný muž

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V areáli ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika došlo v pondelok večer k tragédií. Zo štvrtého poschodia vypadol len 23-ročný Jakub L.

Pred Akadémiou ozbrojených síl visí od dnešného rána čierna zástava. K tragédií došlo v pondelok okolo desiatej hodiny večer. Z balkóna na štvrtom poschodí vypadol 23-ročný poručík Jakub L., pričom následkom zranení na mieste podľahol. Informovalo o tom ministerstvo obrany s tým, že o udalosti informovali aj jeho rodinu. Jeho bezvládne telo mali nájsť pred internátom spolužiaci. "Žiaľ, záchranári už mladému mužovi nedokázali pomôcť, lekár musel skonštatovať smrť,"  informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Vedenie Ministerstva obrany SR a Akadémie ozbrojených síl gen. Štefánika aj touto cestou vyjadruje rodine a blízkym úprimnú sústrasť," vyjadrila sa hovorkyňa rezortu Danka Capáková. Zároveň dodala, že až do ukončenia vyšetrovania orgánmi činnými v trestnom konaní nie je možné poskytnúť k udalosti bližšie informácie.

Pred niekoľkými týždňami vypadol z okna paneláku na známom sídlisku mladý muž. Viac vo videu TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy