Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Tak toto by ste nečakali! Vkročil do záložne s bábätkom, položil ho na pult a spýtal sa, za koľko by ho mohol založiť
Zdielať na

Tak toto by ste nečakali! Vkročil do záložne s bábätkom, položil ho na pult a spýtal sa, za koľko by ho mohol založiť

SARASOTA / Do záložne sa bežne nosia hodinky, alebo šperky, ale výnimkou už nie sú ani vlastné deti. Otec roka tam chcel nechať 7 mesačné bábätko. Majiteľ záložne okamžite kontaktoval sociálku, aj políciu.

Podvečer sa na záložni v americkej Sarasote otvorili dvere a do prevádzky vošiel muž s bábätkom v autosedačke. Majiteľovi položil otázku, pri ktorej mu zmrzol úsmev na tvári."Položil sedačku na pult a spýtal sa úplne vážnym hlasom, že za koľko by ho mohol založiť," hovorí majiteľ záložne Richard Jordan. 

Otec Brian Slocum poriadne nestihol ani zavrieť dvere a majiteľ záložne už volal na políciu. A o niekoľko hodín tento otec zistil, že je ústrednou témou všetkých spravodajských kanálov v krajine. Radšej sa teda prihlásil na polícii a snažil sa podľa svojich slov nevhodný žart vysvetliť. "Neprišlo im to vtipné a ani zábavné, práve naopak," myslí si Brian Slocum. 

Namiesto toho ho čakali poriadne policajné preverovačky. Otec vtipkár s vtipnými videami začal na popud svojho synovca. Zatiaľ mali všetky úspech, s týmto však ako sa hovorí narazil. Pritom svojho syna, na ktorého je sám nadovšetko miluje a nevymenil by ho za nič na svete. Pochopil však, že sú veci, o ktorých neradno žartovať, inak to má neblahé následky.

Našťastie polícia nevzniesla voči otcovi žiadne obvinenie. Lekciu dostal ale poriadne tvrdú. "Myslel som si, že tam vojdem a chlapík nejako vtipne zareaguje, ale to sa nestalo. Bol to žart, svojho syna by som nevymenil za nič na svete. Ale zapamätal som si, že aj vtip môže mať vážne dôsledky," tvrdí otec dieťaťa. 

Kuriózny prípad riešili aj Žiline. Najprv si vyskúšal dámsku spodnú bielizeň, potom mu našli drogy. Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy