Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kuriózna nehoda pred tunelom Sitina. Na vozidlo počas jazdy padlo dopravné značenie
Zdielať na

Kuriózna nehoda pred tunelom Sitina. Na vozidlo počas jazdy padlo dopravné značenie

BRATISLAVA / Nepozornosť vodiča mohla mať za následok hromadnú nehodu. Šofér nákladného auta zachytil dopravné značenie, ktoré sa zosypalo na cestu a zasiahlo aj auto. Škodu nateraz odhadujú na 30 tisíc eur.

To, že sa dopravná nehoda skončila len poškodenými autami a dopravným značením má pravdepodobne na svedomí aj čas, kedy k nej došlo. V sobotu okolo 9-tej hodiny ráno. Na diaľnici D2 v smere do centra Bratislavy si vodič nákladného auta pravdepodobne pred jazdou dostatočne nezabezpečil vozidlo a problémy boli na ceste. Doslova.

"Nákladné vozidlo s hydraulickou rukou, ktoré sa pripájalo na diaľnicu D2 a nemalo správne zasunuté rameno a poškodilo lamelovú dopravnú značku pred tunelom Sitina. Následne tieto poškodené lamely padli na osobné vozidlo, ktoré jazdilo za tým nákladným," hovorí hovorkyňa NDS Michaela Michalová. 

"Účastníci dopravnej nehode boli podrobení dychovej skúške, ktorá sa skončila s negatívnym výsledkom. Pri dopravnej nehode sa nikto nezranil," informuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ Bratislava Lucia Mihalíková. 

Pravdepodobne netreba zachádzať do detailov a rozvíjať si extrémne fantáziu, že aké následky mohla mať táto nehoda, keby k nej došlo počas dopravnej špičky. Takto je výsledkom nehody našťastie len účet za spôsobenú škodu. A to je minimálne 20.000 eur za otočné dopravné značenie a 8.000 eur za škodu na osobnom aute. Presné príčiny nehody ešte vyšetrujú policajti diaľničného oddelenia v Malackách. 

Tragická nehoda si vyžiadala dva životy. Viac v reportáži TV JOJ: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy