Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena (36) nezvládla riadenie, s autom skončila na dne rokliny
Zdielať na

Žena (36) nezvládla riadenie, s autom skončila na dne rokliny

VALASKÁ DUBOVÁ / Obrovské šťastie mala posádka auta, ktoré pri prejazde zákrutou preletelo cez zvodidlá a skončilo v hlbokej rokline. Za volantom sedela žena bez vodičáku. Podľa svedkov svojim záchrancom tvrdila, že pred jazdou si dala pervitín.

K dopravnej nehode došlo po siedmej hodine večer. Osobné auto, v ktorom sa viezli dve mladé ženy, smerovalo z Ružomberka na Dolný Kubín. V stúpaní, pri prejazde zákrutou Peugeot doslova preletel cez zvodidlá. Auto sa niekoľkokrát prevrátilo, a dopadlo na dno hlbokej rokliny. Našťastie pristálo na kolesách. "Boli sme privolaní k nehode osobného vozidla, ktoré skončilo 50 metrov pod úrovňou vozovky. Po našom príjazde sa pasažierky nachádzali už mimo vozidla, okoloidúci im poskytli prvú pomoc," vyjadril sa veliteľ zásahu hasičov Vladimír Kačník. "Tridsaťšesťročná vodička utrpela pri dopravnej nehode ťažké zranenia a jej 21-ročná spolujazdkyňa zranenia ľahké," informoval policajný hovorca Radko Moravčík. 

"V spolupráci so záchranármi sme zranenú ženu vyniesli na nosidlách strmým terénom, do vozidla RZP," povedal veliteľ zásahu hasičov Kačník. 

Podľa svedkov bola v šoku a ako im sama tvrdila, pred jazdou mala užiť drogy. Záchranári ju po prvotnom ošetrení, rovnako ako jej ľahko zranenú kamarátku, previezli do nemocnice. Policajti zakrátko zistili, že žena ktorá šoférovala, nie je držiteľkou vodičského oprávnenia. "U vodičky bol nariadený odber krvi a biologického materiálu za účelom zistenia, či nebola ovplyvnená návykovou látkou. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 2.000.-€," dodal policajný hovorca  Moravčík.

Pozrite si reportáž o naozaj kurióznej nehode. Viac TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy