Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Unesená a zviazaná žena pre TV JOJ: Zásah policajtov bol, akoby som sa znovu narodila
Zdielať na

Unesená a zviazaná žena pre TV JOJ: Zásah policajtov bol, akoby som sa znovu narodila

SENNÉ / Televízia JOJ priniesla informáciu o zviazanej žene, ktorú zachránil pohotový zásah policajtov z rúk únoscu. Reportér Peter Sabo sa so ženou osobne porozprával o desivých chvíľach, ktoré v posledných dňoch zažila.

"Ráno som išla do práce autom a za mostom ma obehlo auto, pribrzdilo a vyšiel z neho ten dotyčný," začína popis udalostí unesená žena. Na otázku, či muža osobne pozná odpovedala, že osobne nie a pokračuje v rozprávaní: "Vyšiel so zbraňou, namieril na mňa, povedal, že mám vyjsť z auta." Následne mu žena povedala nech neblázni a nech ju pustí do práce. Muž sa priblížil a vystrelil. "Strelil akoby na mňa, ale netrafil, čiže trafil palubovku. Vystrelil aj airbag," povedala žena. Následne vyšla z auta a muž jej dal na ruky putá. Vzal ju do autá, kde ju rovnako pripútal. "Potom sme veľa jazdili, po všelijakých poliach a tak," dodala žena. 

Pripútal ju o radiátor

Zranenia síce žena nemá, ale ako sama potvrdila, skôr jej bolo ublížené psychicky. "Boli aj vyhrážky, ale nebol násilný. Skôr bol taký psychicky labilný. Raz mal dobrú náladu, raz zlú, raz ma chcel pustiť, potom už nie. Taký trošku psychopat," opísala správanie únoscu žena. 

Počas celého incidentu únosca komunikoval len s unesenou a po dlhej jazde prišli do domu, kde strávili asi dve hodiny: "Tam ma pripútal o radiátor. A tam akoby nevedel čo, bol celý mimo. Potom na neho prišla taká nálada, že ma pustí. Dal mi dole putá, ale potom sa to zase zmenilo. Sadli sme si do auta, zase ma pripútal a skončili sme na družstve."

Žena: Chcel si ublížiť

Samotný páchateľ si medzitým chcel párkrát ublížiť. Zbraň mal neustále pri sebe. "Vždy keď sme sa k niekomu priblížili, tak mi len povedal, že nemám vystrájať a priložil mi zbraň k stehnu. Asi si myslel, že vyskočím, ale to by som nemohla, keďže som bola pripútaná," povedala unesená žena.

Policajný zásah bol podľa unesenej ako narodiť sa druhýkrát. "Bol to rýchly zásah. Otvorili dvere, stiahli ma dole na zem, aby sa nič nestalo a ja som sa plazila preč od neho a od auta, aby k ničomu nedošlo. Stále som bola pripútaná nielen o lano, ale aj putami," vykreslila pohotový zásah policajtov. A čo bude ďalej, to zatiaľ unesená nevie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy