Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Mladík pod vplyvom alkoholu skočil pod vlak. Zázrakom prežil
Zdielať na

Mladík pod vplyvom alkoholu skočil pod vlak. Zázrakom prežil

KOŠICE / V rekreačnej lokalite Súdky neďaleko železničného priecestia v obci Ťahanovce sa v sobotu podvečer takmer stala tragédia. Mladík poriadne potúžený alkoholom chcel zrejme skoncovať so životom. Mal ale neuveriteľné šťastie. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery v reportáži nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Mladík mal zrejme v úmysle skočiť pod prichádzajúci vlak, našťastie sa mu to ale nepodarilo. Muž sa okoloidúcich ľudí údajne pýtal na to, kedy má týmto úsekom prechádzať vlak, v ruke niesol fľašu s alkoholom a potácal sa po koľajniciach. "Rušňovodič vlaku napriek použitiu zvukového výstražného znamenia a rýchločinného brzdenia nedokázal zrážke pre krátku vzdialenosť zabrániť," vyjadrila sa policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 



"On tam stál a jak išiel rušeň, skočil, nie že ľahol, ale skočil," opísal situáciu svedok. Napriek tomu, že muž utrpel vážne zranenia, mal obrovské šťastie, že neskončil pod kolesami vlaku. Do nemocnice ho záchranári previezli pri vedomí. "Javil značné známky teda požitia značného množstva alkoholu, mal poranenú závažne pravú dolnú končatinu, ale pri vedomí v stabilizovanom stave bol prevezený na kliniku úrazovej chirurgie," uviedla  Ľubica Bajerovská z košickej záchranky. 

"Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," dodala policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Muž vstúpil pred rozbehnutý vlak. Obeťou má byť cestný pirát. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy