Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chlapec náhle vybehol na cestu. Autom ho zachytil hraničný policajt
Zdielať na

Chlapec náhle vybehol na cestu. Autom ho zachytil hraničný policajt

MICHALOVCE / Deväťročný chlapec doplatil na svoju nepozornosť. Vybehol na cestu spoza autobusu, pričom ho zachytilo auto, ktoré šoféroval hraničný policajt.

V čase nehody stál na zastávke autobus. Chodec sa podľa svedkov spoza neho rozbehol na druhú stranu cesty. "Maloletý chodec sa pred vstupom na vozovku dostatočne nepresvedčil, či tak môže urobiť bez hroziaceho nebezpečenstva," vyjadrila sa hovorkyňa polície Lenka Ivanová. Malý chlapec vbehol vodičovi auta rovno do cesty. Ten už zrážke nedokázal zabrániť. "Spoza stojaceho autobusu náhle vbehol do jazdného pruhu vozidlu značky Škoda Octavia, s ktorým vodič autobus v tom čase obchádzal," pokračovala policajná hovorkyňa. 

Auto zachytilo chlapca prednou časťou. Náraz našťastie neskončil fatálne, keďže šofér údajne nešiel rýchlo. Chlapec pri nehode utrpel iba ľahšie poranenia. Záchranári ho po ošetrení previezli do nemocnice. "Maloletý chodec podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie bez doby práceneschopnosti,"  dodala hovorkyňa polície Lenka Ivanová. U vodiča, ktorý pracuje ako policajt, jeho kolegovia alkohol nezistili. Presnú príčinu nehody ale vyšetrujú.   

Pozrite si reportáž o tragickej nehode v Rožňave. Vodič bol na mieste mŕtvy:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy