Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tragická nehoda pri Rožňave. Vodič auta bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Tragická nehoda pri Rožňave. Vodič auta bol na mieste mŕtvy

ROŽŇAVA / K tragickej nehode došlo v utorok ráno približne o 6.00 hodine. Vodič auta mal viackrát prechádzať do protismeru. Zakaždým sa ale vrátil do svojho jazdného pruhu, až kým mu cestu neskrížil protiidúci kamión.

Ku nehode došlo na hlavnom ťahu z Rožňavy do Rimavskej Soboty v katastri obce Slavec. Vodič osobného auta mal prejsť do protismeru a čelne sa zrazil s kamiónom. Šofér auta bol namieste mŕtvy. Vodič kamióna utrpel poranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Sťažoval sa na bolesti pravej dolnej končatiny a tiež ľavého ucha. 

Či boli príčinou nehody zdravotné problémy vodiča alebo mikrospánok, zisťujú policajti. "Bližšie okolnosti dopravnej nehody, jej presná príčina a miera zavinenia jednotlivých účastníkov, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania aj za účasti znalca z odboru dopravy,"  vyjadrila sa hovorkyňa polície Jana Mésarová.

"Hasiči po príchode na miesto udalosti vyslobodili zranenú osobu z havarovaného vozidla pomocou hydraulického náradia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc, vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia a zamedzili úniku prevádzkových kvapalín z havarovaných vozidiel," informovali hasiči na sociálnej sieti.  

"Z kamióna unikala asi 100 litrov nafta, ktorú sme zachytávali," dodal veliteľ hasičov Roman Znak. 

​Nedávno sa stala nehoda vo Veľkokrtíšskom okrese, auto sa prevrátilo na strechu a šofér z auta vypadol:

Najčítanejšie správy