Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Bankomaty v obchodnom centre zostali zdevastované. Policajti v prípade zadržali 4 osoby
Zdielať na

VIDEO: Bankomaty v obchodnom centre zostali zdevastované. Policajti v prípade zadržali 4 osoby

Archívna reportáž

CHORVÁTSKY GROB / V utorok v noci neznámy páchateľ poškodil dva bankomaty, ktoré sa nachádzali vo vnútri obchodného centra v miestnej časti Čierna Voda. Prípad vyšetruje Krajská kriminálna polícia. Okolie vyzerá ako po apokalypse, v obchodnom centre museli zatvoriť viaceré obchody. Polícia v prípade zadržala už štyri podozrivé osoby rumunskej národnosti.

K poškodeniu bankomatov prišlo krátko po jednej hodine v noci. Na miesto okamžite dorazili policajti. Policajti ešte dopoludnia na Štefánikovej ulici v Bratislave zastavili auto s cudzou poznávacou značkou, kde následne zadržali tieto 4 podozrivé osoby. "So zadržanými osobami sa v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony. Prípad si prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," informovala policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

Aj napriek tomu, že polícia zabezpečovala miesto činu ešte počas noci, podľa informácií TV JOJ sa mali popoludní nachádzať v obchodnom centre i psovodi na zabezpečenie ďalších potrebných dôkazov.

Pozrite si zábery zo zadržania podozrivých TU:

Podľa informácií TV JOJ výbuch spôsobila detonačná nálož. Úlomky z detonáže siahali až na niekoľko desiatok metrov. Niekoľko obchodov preto muselo zostať zavretých. Výbuch spôsobil doslova spúšť. 

Polícia prípad stále vyšetruje a miesto činu dokumentuje. "Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia v súbehu s poškodzovaním cudzej veci a krádeže v štádiu pokusu," dodala Mihalíková. 

Bankomat úplne zdemolovali a ukradli z neho tisíce eur. Ku krádeži došlo pri obchode s potravinami. Viac v reportáži TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy