Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Marček prišiel na NAKA vypovedať v kauze Kuciak
Zdielať na

Marček prišiel na NAKA vypovedať v kauze Kuciak

Archívna reportáž

NITRA / Na Národnú kriminálnu agentúru v Nitre vo štvrtok priviezli Miroslava Marčeka. O deviatej začal jeho výsluch, skončil niečo po druhej. Na mieste je Marčekov advokát, ale aj advokát Mariana Kočnera Marek Para. Ten pre TV JOJ potvrdil, že Marček bude vypovedať v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Pri príchode mal na sebe nepriestrelnú vestu a jeho príchod sprevádzali prísne bezpečnostné opatrenia.

Podľa zdroja TV JOJ nastal po dnešnej výpovedi Miroslava Marčeka zvrat. Zdroj TV JOJ tvrdí, že Marček sa dnes priznal k streľbe na Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú a Tomáš Szabó mal byť šoférom. Túto informáciu doteraz televízii JOJ nikto oficiálne nepotvrdil. Polícia doteraz pracovala s verziou, že Miroslav Marček je šoférom a Tomáš Szabó strelcom.

V pobočke Národnej kriminálnej agentúry v Nitre aj v utorok pokračovali výsluchy v prípade vraždy novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Pred vyšetrovateľa prišli rodičia Tomáša Szabóa, ktorý je políciou označovaný za strelca. "Rodičia môjho klienta využili svoje právo a k veci nevypovedali," povedala obhajkyňa Tomáša Szabóa Ivana Kochanská. Tomáš Szabó v prípade podľa obvinení figuruje ako strelec. Práve on je podľa polície tým, ktorý strieľal na novinára Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Pred vyšetrovateľmi vypovedal pred dvomi týždňami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy