Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zdravotná sestra sa na smrteľnej posteli priznala, že vymenila v pôrodnici asi 5 tisíc novorodencov
Zdielať na

Zdravotná sestra sa na smrteľnej posteli priznala, že vymenila v pôrodnici asi 5 tisíc novorodencov

Archívna reportáž

ZAMBIA / Táto správa obletela a šokovala celý svet, ale rodičia i deti, ktorých sa to týka, si môžu vydýchnuť. Ukázalo sa, že desivé priznanie zdravotnej sestry z pôrodnice sa vlastne ani nekonalo. Podľa najnovších informácií ide o hoax.

Zambijská agentúra, ktorá ma na starosti všetky zdravotné sestry potvrdila, že v evidencii nemá nikoho s menom, ktoré sa uvádzalo vo všetkých článkoch. Avšak správa aj tak vyvolala obrovský rozruch.

Podľa informácií mala zdravotná sestra s diabolským plánom. Elizabet Mwewa, ktorá slúžila ako zdravotná sestra v nemocnici v Zambii, trpí onkologickým ochorením. V nemocnici na lôžku sa priznala k svojim hriechom, keď žiadala Boha o odpustenie. 

Povedala, že za 12 rokov zamenila viac ako 5 tisíc novorodencov, uvádza portál msn.com. "Mám rakovinu a viem, že skoro zomriem. Chcem vyznať moje hriechy pred Bohom a pred všetkými, ktorých sa to týka a hlavne pred tými, ktorí rodili v univerzitnej nemocnici počas mojej služby," povedala. 

Podľa staršej ženy, je opäť znovuzrodená a nechce skrývať nič, čo by ju mohlo zastaviť pred vstupom do krajiny pokoja a lásky. "Nemám čo skrývať. Za 12 rokov, čo som pracovala na novorodeneckom oddelení v Univerzitnej nemocnici v Zambii, zamenila som asi 5 tisíc bábätiek," priznala. 

Dodala, že sa z toho stal už zvyk a robila to len pre zábavu, teraz už ale vie, že sa prehrešila proti Bohu a chce odpustenie. "Žiadam tiež obyvateľov Zambie, aby mi odpustili tie diabolské veci, ktoré som robila nevinným deťom. Spôsobila som niekoľko rozvodov verných manželov po tom, ako podstúpili test DNA," povedala. 

Obvinila tiež diabla, ktorý ju využil a páchal hriechy skrze ňu. "Kvôli mne mnoho matiek dojčilo deti, ktoré neboli ich biologickými. Nechcem ísť do pekla. Je mi to veľmi ľúto, prosím o odpustenie," žiada. 

Mwewa dodala, že deti narodené medzi rokmi 1983 a 1995 v ich nemocnici by mali skontrolovať, či náhodou nevyzerajú inak ako ich súrodenci. ​

Súvisiace články

Najčítanejšie správy