Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Okolnosti smrti manželov z Modranky sú neznáme. Polícia nepotvrdila, či ide o dvojnásobnú vraždu
Zdielať na

Okolnosti smrti manželov z Modranky sú neznáme. Polícia nepotvrdila, či ide o dvojnásobnú vraždu

TRNAVA / Okolnosti smrti manželov z mestskej časti Modranka v Trnave sú stále neznáme. Polícia ich smrť vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Stále ale nepotvrdila či išlo o dvojnásobnú vraždu.

Nehybné telá objavili v garáži pri ich dome ešte v sobotu popoludní. Políciu zalarmovala staršia z ich dvoch dcér, ktorá si pred garážou všimla krvavé stopy.
Vyšetrovateľ pracuje s viacerými verziami ako mohli prísť Adriana a Jozef o život. "Polícia naďalej intenzívne pracuje na objasnení priebehu obzvlášť závažného zločinu vraždy. Z dôvodu vykonávania procesných úkonov, ktorých cieľom je získanie relevantných informácií k prípadu, polícia nemôže v tomto štádiu vyšetrovania poskytnúť čiastkové informácie z vyšetrovania. Urobíme tak ihneď, ako nám to situácia vo vyšetrovaní dovolí," povedala policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

​​Podľa informácii TV JOJ políciu v sobotu zalarmovala jedna z dcér manželského páru, ktorý v dome v Modranke býval. Všimla si na chodníku krvavé stopy. Po príchode na miesto polícia privolala na pomoc hasičov, aby otvorili dvere garáže, ktoré boli zamknuté zvnútra. Tam našli dve telá bez známok života. Podľa miestnych v dome žili manželia vo veku 47 a 50 rokov. Čo sa presne stalo je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Podla informácii TV JOJ našli na telách viaceré bodné zranenia. V garáži údajne našli aj nôž. Miestni tvrdia, že išlo o pokojnú rodinu s dvomi neplnoletými deťmi. Túto tragédiu si nevedia vysvetliť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy