Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Tragédia pri Trnave. V garáži domu našli mŕtvych manželov
Zdielať na

Tragédia pri Trnave. V garáži domu našli mŕtvych manželov

TRNAVA / Polícia zasahuje v Modranke (mestská časť Trnavy), kde v jednom z rodinných domov našli v garáži mŕtvy manželský pár. Pomoc privolala jedna z dvoch neplnoletých dcér. Na mieste je celý vyšetrovací tím.

​Podľa informácii TV JOJ políciu zalarmovala jedna z dcér manželského páru, ktorý v dome v Modranke býval. Všimla si na chodníku krvavé stopy. Po príchode na miesto polícia privolala na pomoc hasičov, aby otvorili dvere garáže, ktoré boli zamknuté zvnútra. 

Tam našli dve telá bez známky života. Podľa miestnych v dome žili manželia vo veku 47 a 50 rokov. Čo sa presne stalo je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Podla informácii TV JOJ nasli na telách viaceré bodne zranenia. V garáži údajne našli aj nôž. Miestni tvrdia, že išlo o pokojnú rodinu s dvomi neplnoletými deťmi. Túto tragédiu si nevedia vysvetliť. 

Do domu dorazili aj kriminalisti. "Vyšetrovateľ vykonáva na mieste prvotné úkony a obhliadku miesta činu. Do úvahy prichádzajú viaceré verzie, ako mohlo prísť k úmrtiu ženy a muža," informovala polícia. Na mieste zasahujú aj policajní psychológovia, ktorí poskytuju pozostalým postraumatickú intervenciu.

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade: 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy